Warning: Trying to access array offset on false in /var/www/harmarksbygg.se/public_html/wp-content/themes/bigbangwp/page.php on line 8

Om oss

Vi är ett byggföretag som utför till-, om- och nybyggen, samt utför reparationer och renoveringar. Vi utför allt från det minsta fönsterbyte till stora villabyggen med kvalité och 100% kundnöjdhet som mål. Harmarks Bygg har över 35 års erfarenhet i branschen. Vårt kontor ligger i Torekov på Bjärehalvön i Skåne, och det mesta av vår verksamhet ligger just inom Bjärehalvön. Vi får i huvudsak de flesta av våra jobb på rekommendationer av gamla kunder så vill ni ha referenser kontakta oss gärna så förmedlar vi kontakter. 

Miljö

Miljötänk är en självklarhet och en viktig del av vårt arbete. Vi har sorterat byggavfall från byggen på vårat lager i många år och använder oss av teknik och material som belastar miljön på minsta möjliga sätt. Med en god planering och strävan att få det mesta så lokalt som möjligt med lokala egna byggarbetare , underentreprenörer inom närområdet ,lokal byggvaruhandel och att för den största delen verka i närområdet runt Torekov minimeras onödiga utsläpp och transporter  . Ett bra hus som håller länge är bra för vår miljö.

Personligt och bra

Vi består av ett 20-tal byggnadsarbetare som alla har stor erfarenhet av både moderna och traditionella byggnadsstilar alla bosatta inom närområdet.

Alla våra arbetare är utbildade i heta arbeten och har utbildnings bevis för ställnings byggnad.

Vi har tre murare/plattsättare som är behöriga enligt Byggkeramikrådets branschregler.

      Vi är   certifierad fasadentreprenör        

Våra Anställda